Cautare

62791 de rezultate pentru "un italian a inpuscat patronul unui club din timisoara" (6.75 secunde)
Revenit din Olanda, o data cu Ovidiu Stinga, Andrei Ionescu nici nu a apucat sa puna piciorul pe minge ca Adrian Mititelu a si dat diagnosticul:
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
Dupa ce revista “Forbes“ l-a clasat pe locul al treilea in topul celor mai bogati oameni din lume, “Sunday Times“ il situeaza pe patronul Sidex, Lakshmi Mittal, pe primul loc in topul bogatasilor din Marea Britanie.
CNA a tras obloanele la OTV-ul lui Dan Diaconescu, PROTV-ul are si el probleme dupa ce boss-ul Adrian Sarbu a parasit postul pe care l-a creat, iar miscari importante se produc si la DigiTV.
Patronul Stelei, Gigi Becali (56 de ani), a fost eliberat din puscarie. Decizia a fost luata de judecatoriii Tribunalului Constanta si este definitiva. ... Becali a stat in spatele gratiilor din 20 mai 2013. Acesta a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare.
In urma cu doua zile, la Constanta, mai multi suporteri faristi au fost sanctionati cu interzicerea dreptului de a intra pe stadion pentru o perioada in prima faza determinata (sase etape).
Dupa ce miercuri reprezentantii Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si cei ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului au sanctionat terasa "Bucataria sultanului" din statiunea Costinesti pentru ca vindea mancare expirata, in cursul zilei de ieri s-au autosesizat si reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta.
Aurelian Pavelescu a fost ales sambata, la Congresul extraordinar al Partidului National Taranesc - Crestin Democrat (PNT-CD). ... In 2008, Sarbu a facut un congres pe care noi l-am contestat in instanta si nu a fost validat", a mai spus Pavelescu.
Patronul concernului, Class E.
Noua romani figureaza in topul celor mai bogati o suta de est-europeni realizat de revista Wprost, se arata pe extensia web a publicatiei poloneze. ... Insumate, averile celor mai bogati 100 de oameni de afaceri din Europa de Est se ridica la 275,5 miliarde de dolari.
Eliminarea emisiunii Ora de foc de la Realitatea TV l-a nemultumit pe Sorin Ovidiu Vantu, patronul postului de stiri. ... Sorin Ovidiu Vantu, actionarul majoritar al postului Realitatea TV, este nemultumit de decizia lui Ghita de a opri brusc emisiunea "Ora de foc".
Vifor Rotar) Sa recunoastem ca amarasteanul otevist, abonat nocturn la postul lui Danut si avid de telenovele politice romanesti, n-a mai avit asa pleasca de cand se zgaiste noptile la OTV. Nici n-a trebuit sa mai stea treaz in creierii noptii sa vizioneze bomba.
Gigi Becali a cerut eliberarea din inchisoare! Patronul Stelei ar putea merge acasa in mai putin de 48 de ore! Gigi Becali solicita din nou eliberarea din inchisoare.
Ca sa nu aiba niciun dubiu ca nu va fi mitraliat, Dorinel Munteanu a fost anuntat de dinainte de a semna ca daca nu asculta va fi dat afara cu tot cu clauza de reziliere.
Dan Diaconescu, in colaborare cu opt partide pentru a intra in alegeri Partidele fie vor fi absorbite in Partidul Poporului, daca acesta se va putea infiinta, sau vor reprezenta o modalitate de a intra in alegeri, a explicat patronul OTV.
Dupa ce saptamana trecuta, inspectorii de la ITM au gasit unele nereguli la terasa "Cuptorul cu placinte" din Satul de Vacanta, acestia au descins din nou la respectiva locatie, pentru a verifica modul cum au fost indeplinite masurile dispuse.
Decizia urmeaza sa fie formalizata Sorin Ovidiu Vantu, patronul trustului Realitatea, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca dupa ce a citit comunicatul remis duminica de Asesoft a hotarat ca Sebastian Ghita sa nu mai fie managerul Realitatea Media, precizand ca aceasta decizie urmeaza sa fie formalizata.
Cum arata viata la Rahova pentru Gigi Becali Patronul Stelei isi va petrece cel putin 2 ani intr-o celula de 26 de metri patrati cu 6 paturi suprapuse Gigi Becali a ajuns ieri dimineata la Penitenciarul Rahova, acolo unde a inceput sa-si ispaseasca sentinta.
Becali s-a batut in direct cu Tatoiu pe banii lui Djuvara.
Jaful facut la Aro Campulung este pus de John Perez, patronul firmei Cross Lander, pe seama organizatiei PSD Arges, respectiv a membrilor Constantin Nicolescu (ex-senator acum) si a lui Nicolae Vacaroiu (actualmente presedinte al Senatului Romaniei).
google-analytics.com